Diplon
Diplon

A csaptelepek általában nem képezik a megrendelhető fürdőszoba bútorok részét, így külön meg kell vásárolni őket. A csaptelepek esetén hatalmas választék található, amelyek a legkülönfélébb külsőben vásárolhatóak meg.

A Diplon csaptelepek ajánlatai különböző árkategóriákat tartalmaznak. A csaptelepek esetén megrendelhetőek a hagyományos, tekerhető, valamint a nyomó nyitóval rendelkező telepek is. A kínálatban azonban ma már extra csaptelepek is találhatóak, amelyek automata leeresztővel rendelkeznek, továbbá LED világítással színezik a vizet.

A Diplon telepek ajánlataiban minőségi termékek találhatóak, amelyek rendkívül elegáns megjelenést biztosítanak. A csaptelepek kínálatában minden mosdókagylóhoz, zuhanyzóhoz és fürdőkádhoz megtalálható a szükséges termék. A Diplon termékek megvásárlása után több év garanciát kapnak a vásárlók, így a csaptelepek meghibásodása esetén, a szakemberek a garancia jegyében kijavítják a problémákat. Az áruház felületén minden termékről részletes leírás olvasható.