dd step vászoncipő

A vászoncipőt általában a nyári hónapokra választják az emberek, hiszen lezser és jól szellőzik. A DD Step vászoncipő bizonyos modelljei azonban bőrbetéttel is el vannak látva, aminek hála a lábbelik nemcsak kellemes viseletet biztosítanak a melegebb hónapokban, de az átázást is megakadályozzák.

A jogyerekcipo.hu webáruház prémiumkategóriás választékában minden igénynek megfelelő termékeket találunk, lányos és fiús külső jegyekkel. Ezek roppant divatosak, hajlékony talpúak és rendkívül tartósak.

A DD Step vászoncipők 1-2 tépőzárral vannak ellátva, aminek hála a gyermek segítség nélkül is könnyedén le- és felveheti. Pontosan ezért, megfelelőek ovis, bölcsis cipőnek is, hiszen nem kell a fűzőkkel bajlódni. Nyáron rengeteg a szaladgálás, ugrálás, csúszás-mászás a szabadban.

Fontos a biztonság, amiről a DD Step vászoncipő gondoskodik is. Az orrvédővel ellátott típusokban nem sérülnek az apró lábujjak, ezért válasszunk ilyeneket, amennyiben tudjuk, hogy a gyermekünk nem éppen az az óvatos fajta!