dd step csizma

Milyen a tökéletes téli lábbeli? Kényelmes, meleg és száraz! A webshopunkban kiváló minőségű téli lábbelik nagy választékát találja minden korosztálynak. Egyetlen gyermek sem szereti a nedves lábakat. Ezért a DD Step csizma nemcsak melegen bélelt, hanem vízálló is.

A légáteresztő anyag biztosítja a lábnak a szükséges szellőzést. A gyermekek a kényelmes talpbetétnek is hasznát veszik, ami hóban és jégen is biztos lábtartást garantál, de nem csökkenti a szabadban való játék örömét. A kicsiknek különösen fontos a könnyű fel- és levétel. A fűzős DD Step csizma mellett, cipzáras vagy tépőzáras modellek is rendelkezésre állnak. Egyes termékek állítható lábszárpántokat is kínálnak, amelyek még jobb tartást biztosítanak a gyermek lábán.

A fényvisszaverő és színes elemek jobb láthatóságot biztosítanak a közúti forgalomban és a gyermekek csillogni fognak a vagány megjelenésükkel. A webáruházunkban nem csupán nagyszerű DD Step csizma található. Ha gyermeke imádja a sportokat és ehhez van szüksége lábbelire, nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő modellt!