D-link router

A routereket tekintve hihetetlen nagy a választék, ezért sokszor a laikusok nem tudják, hogy melyiket érdemes megvenni annak érdekében, hogy az internetkapcsolat mindig gondmentesen adott legyen. A választást megkönnyítheti az, hogy a D-link router most már olyan gigabite-os változatban is megvehető, amelyik a sokak által nagyra tartott vezeték nélküli kommunikáció mellett Powerline adapterként is megállja a helyét.

Ez azt jelenti, hogy kiegészítő nélkül képes kapcsolatot létesíteni az otthonban található elektromos hálózattal és az ahhoz kapcsolt Powerline adapterekkel. Nem hiába tartják úgy a hozzáértők, hogy ez hatalmas előrelépést jelent ezen a téren.

A D-link router gyártója úgy véli, hogy ezen hibrid kivitellel az otthoni, majd a kisebb és nagyobb irodai környezetben is tökéletesen le lesz fedve az internetkapcsolat, ami miatt nem kell tartani a lassú, szakadozó böngészéstől és többi létfontosságú tevékenységtől. Ezenkívül ez a modern D-link router hozzájárul az épületen belüli Wi-Fi jel használhatatlan jellegének a korrigálásához is.