vágásbiztos kesztyű
vágásbiztos kesztyű
Vágásbiztos kesztyű

A nehézipari dolgozók, de egyéb szakmában tevékenykedők is számolhatnak azzal, hogy sérülés éri a kezüket. Nincs azonban ok az aggodalomra, ha a kezeken van a vágásbiztos kesztyű. A munkavédelmi ruházatot és eszközöket gyártó cégek erre az aspektusra rendkívül odafigyelnek, hiszen rengetegen szenvedhetnek munka közben olyan balesetet, ami a kezeket érinti.

Éppen ezért, a legjobb gyártók rendkívül színvonalas kesztyűket gyártanak, amelyek a lehető legmagasabb védelmet nyújtják a vágások, szúrások és horzsolások ellen. A netpolc.hu webáruházban többféle vágásbiztos kesztyű várja a vásárlókat. A teljesen bevont Aqua Cut Pro kesztyű például valóban maximális vágásbiztossággal rendelkezik, a nitril bevonat és a hab rétegeinek köszönhetően.

Megakadályozza a zsír, olaj és víz behatolását is. A másik nagy teljesítményű vágásbiztos kesztyű maximális kopásállósággal rendelkezik és akár 100°C hőnek is ellenáll. Mindenképpen megéri a webshop felhozatalát megnézni, hiszen rengeteg kiváló minőségű kesztyűt találni, ráadásul remek áron.