Idén is igényelhető a CSOK
Idén is igényelhető a CSOK

A felelősség már igen kicsi korunk óta, az élet minden területén megtalál minket. Iskolásként felelősek vagyunk a jegyeinkért, hogy jól tanuljunk, majd azért, hogy olyan szakmát válasszunk, amit élvezettel csinálunk egész életünkben. Felnőttként utódainkról kell gondoskodnunk.

A CSOK arra hivatott, hogy ennek a felelősségnek egy bizonyos hányadát levegye a vállunkról, hogy ne érezzék egyedül magukat a családok a mindennapi küzdelemben. A CSOK, ami a Családi Otthonteremtési Kedvezmény rövidítése 10 millió forintos támogatásával igyekszik nagyobb biztonságot nyújtani, mint amekkorát a szülők önerőből meg tudnának teremteni a napi költségek mellett.

Mi lehetne nagyobb biztonság, mint egy saját otthon, ahol kiegyensúlyozott, nyugodt felnőtteket nevelhetünk a gyermekeinkből. A CSOK összege a csemeték számának függvénye.

A vissza nem térítendő 10 millió mellé a kétgyermekesek 10, a 3 vagy annál több gyermekes családok 15 milliós hitelt igényelhetnek. Érdemes élni a lehetőséggel, mert ilyen remek ajánlata egyik pénzintézetnek sem lehetne.