Cégkivonat igénylése

Azt sem tudja hol áll a feje, annyi mindent intéz egyszerre? Hogy legalább az egyik teendőjét letudhassa, kellene egy cégkivonat, de nincs ideje elmenni a hivatalba és beszerezni azt? Akkor válassza az online ügyintézést! A www.hitelescegkivonat.hu weboldalon elektronikus formátumú, közhiteles és Es-3-as igénylésére is van lehetősége, amelyek mindegyikét percek alatt lekérheti.

A digitális forma szinte azonnal letölthető, de a közhiteles cégkivonat is 1 napon belül a kezében lehet. Az Es-3-as vagy más néven E-hiteles cégkivonatot általában bankok szokták kérni, amiről tudnia kell, hogy kinyomtatva elveszíti az érvényességét, tehát ugyanígy kell továbbküldenie vagy hordozható adattárolón elvinnie az illetékesnek.

Természetesen idegen nyelveken is tudják biztosítani ezeket a dokumentumokat, ezért ha angol, német vagy francia nyelven van szüksége a cégkivonat bemutatására, akkor csak jeleznie kell ezt az igényét a megrendelés során és a megfelelő formában fog hozzájutni, friss, hiteles adatokkal.