Bőröndmérleg
Bőröndmérleg

Valószínűleg Ön is szembesült már azzal a helyzettel, legalábbis az első repülőút során, hogy a bepakolás után át kellett gondolnia, mit vegyen még ki az utazótáskából, hiszen az túl nehéz volt. Ezután következtek a vicces mérlegelések poggyásszal a kezében, majd anélkül. A bőröndmérleg egy olyan találmány, ami végre ezt a problémára is megoldást nyújt és segít Önnek, hogy sokkal hatékonyabban, hamarabb elintézze a pakolást.

Ennek segítségével végre nem kell attól rettegve beállnia a repülőtéri sorba, hogy esetlegesen ott kell hagynia valamilyen ruhát vagy egyéb kelléket a túlsúly miatt, de még a drága poggyászdíj sem fenyegeti a pénztárcáját.

Ehelyett magabiztosan és mindenféle kellemetlenség nélkül indulhat útnak, sőt, a nyaralás végén beszerzett szuveníreknek sem kell kiszorítaniuk bármit a táskájából. A bőröndmérleg nagy előnye még, hogy a háttér-világítású kijelző félhomályban is olvasható, automatikusan kikapcsol és nagyon pontos a mérése, minimális hibaértékkel. Többszöri utazás után, valódi barátjává válik ez a kellék.