bőrönd

Hosszabb utazáshoz feltétlenül szükségünk van egy kofferre, amiben kényelmesen elférnek a holmik, azonban a régi darab nem minden esetben felel meg a célnak, ezért újat kell beszerezni.

A régi példányokkal ellentétben, minden manapság kapható bőrönd rendelkezik kerekekkel, ami jelentősen megkönnyíti az utazást. Érdemes a 4 kerekű változat mellett döntenünk, mert ennek használata közben sem a troliszerkezetet, sem a karunkat nem terheljük meg annyira, mint a 2 kerekű kofferrel.

Emellett, sokféle anyagból készül bőrönd, például vászonból ABS-ből, polipropelénből, polikarbonátból stb. Bőven van választék, mégsem könnyű a döntés, hiszen számba kell venni a méretet is, főleg abban az esetben, ha repülőgéppel akarunk utazni.

A repülőtársaságok szabályozzák azoknak a táskáknak a méreteit, amelyeket engednek felvinni a fedélzetre, ezt pedig minden esetben be kell tartani. Ha igazán jó minőségű bőrönd beszerzése a célunk, akkor tanácsos felkeresnünk a hatizsakom.hu webáruházat, mert ennek kínálatában színvonalas darabok szerepelnek.