arany nyaklánc
arany nyaklánc
Arany nyaklánc

Az arany az egyik legfontosabb, a természetben fellelhető nemesfém. A puha sárga anyag régóta kedvelt alap az ékszerekhez, aminek keménységét más fémek ötvözésével érik el. Az általában 14 karátos ékszerek között ismert az arany nyaklánc, a fülbevaló, a gyűrű és a medál is, nem utolsósorban pedig előszeretettel vásárolnak az emberek karkötőket is.

Attól függően, hogy az arany nyaklánc férfiaknak vagy nőknek készültek, különféle vastagságúak lehetnek. A lánc típusa is változó, van fonott, sodort és egymásba akasztott szemekből álló változat. Nagyon kedveltek a bikolor és trikolor ékszerek, ilyenkor a nyakláncok és nyakékek sárga, fehér és rozé árnyalatú arany kombinációkból születnek meg.

Webáruházunk széles kínálata lehetővé teszi, hogy hétköznapi és ünnepi alkalomra, saját használatra vagy ajándékba szánt ékszerek közül válogathasson. Érdemes megtekinteni a használt arany nyaklánc felhozatalt is, hiszen ezek jóval a piaci áron alul kaphatóak meg. Kövesse figyelemmel a leárazásainkat, amelyekkel szintén lehetőség nyílik a spórolásra.