gyöngy ékszer

A klasszikus ékszerdarabok soha nem mennek ki a divatból, hiszen ami szép, az minden időben kedvelt a hölgyek körében. Bármilyen fontos eseményre optimális a gyöngy ékszer, úgy színházba, mint bálba, fogadásra vagy esküvőre.

Természetesen olyat kell választanunk, ami egyrészt az alkalomnak, másrészt a többi ékszernek, illetve a ruházatunknak egyaránt megfelel. Csodásan szép darabok lelhetőek fel a bernadottejewellery.com webshop kínálatában. A Glamour barack színű, háromsoros gyöngy ékszer például minőségi ausztriai kristálygyöngyökből készült. Aranyozott fémkapoccsal zárható, brandingelt ezüst elemekkel van ellátva. Az ékszer kimondottan jól mutat egy sötétebb árnyalatú ruhával, de szinte bármihez tökéletesen passzol.

A weboldalon mérettáblázat is található, aminek segítségével lényegesen könnyebben tudunk választani a gyönyörű darabok közül. Nem egy gyöngy ékszer kell legyen a hölgyek ékszeres dobozában, hanem több is, hiszen ezekkel minden fontos eseményen kifogástalan megjelenésben lehet részük.