azonnali őrzött betegszállítás

Senkinek nem titok, hogy a sürgősségi orvosi ellátás során az emberi élet megmentése néha percek és másodpercek töredékén múlik. Azok a betegek, akik legalább egyszer igénybe vették az azonnali őrzött betegszállítás szolgáltatásunkat, első kézből tapasztalták ezt és meg voltak győződve a magas fokú kompetenciánkról a területen.

A minőségi szakmai színvonalnak és egy magán mentőautóban való megfizethető áraknak köszönhetően, képesek vagyunk azonnali őrzött betegszállítást nyújtani az ország bármelyik szegletében és külföldi szállítás esetén is. Az általunk nyújtott szolgáltatások magukba foglalják azt, hogy az előre lefixált időpontban kiérkezünk a helyszínre és az ágyhoz vagy kerekesszékhez kötött betegeket elszállítjuk a repülőtérre, a vasútállomásra, más városokba vagy kórházi kezelésre.

Emellett nyilvános rendezvényeken, koncerteken és más eseményeken is vállaljuk a páciens helyszínen történő egészségügyi biztosítását. Nálunk lehetőség van otthoni kezelésre és az orvos által előírt különféle orvosi eljárások elvégzésére is.