Legyen szkimmer a tisztító eszközünk
Legyen szkimmer a tisztító eszközünk

Akiknek van otthon medence vagy kerti tó, folyamatosan küszködnek azzal a problémával, hogy falevelek vagy más nem kívánt dolgok hallanak bele a vízbe. Ezeknek az összegyűjtése gyakran nem kevés időt vesz igénybe, kivéve, ha van egy szkimmer berendezés erre a feladatra. Ez a hasznos kis szerkezet lehet egy adott pontban beállított rendszer, de akár úszó változatban is beszerezhető.

A http://www.automataontozorendszer.com/pontec-pondoskim-szkimmer oldalon nagyon könnyedén megrendelhetjük a számunkra ideális terméket. A szkimmer folyamatosan áramoltatja vizet és a benne lévő kosárba és kivehető szivacsba összegyűjti a nem kívánt úszó dolgokat. Tisztítása nagyon egyszerűen megoldható és csak pár percet vesz igénybe.

Nem kell többet hosszú nyelű merítővel halászni a szemetet, mert elég csak útjára engedni a szkimmer készüléket, az pedig elvégzi a feladatát. Mindenképpen megér egy próbát, főként akkor, ha olyan helyen található a vízfelület, ahonnan folyamatos a szennyeződés. Könnyítsük meg a dolgunkat és mostantól bízzuk magunkat a technikára!