öntözéstechnika

Magyarországon az utóbbi időben inkább a szárazabb levegő volt jellemző az esőzések helyett, mind tavasszal, mind pedig az őszi időszakban. A növényeknek azonban vízre van szükségük, amit muszáj előállítani, így a nagyobb gazdaságokban elkerülhetetlen valamilyen öntözéstechnika kiépítése és rendszeres alkalmazása.

Idesorolhatóak például a kutak vagy éppen a szórófejes és csepegtetős öntözők. Ez pedig nem kis munkával jár, hiszen rendkívül pontos tervekre, illetve minőségi eszközökre van szükség a megalkotásához. A nívós termékek beszerzésével pedig könnyedén meggyűlhet a bajunk, hiszen nem sok ilyen profilú boltot találhatunk vidéken. Azonban a parasztplaza.hu weboldalon már minden beszerezhető, ami az öntözéstechnika létrehozásához szükséges.

A webshopban kimondottan széles választékban találhatunk szivattyúkat és vízellátókat, tömlőket, csapokat és csatlakozókat is. Természetesen idomokat, hollandereket és bilincseket szintén találhatunk a kínálatban. Az öntözéstechnika kiépítése szakértelmet kíván.