iPhone 6 Plus tok

Amikor megvásárolja az első iPhone 6 Plus készülékét, akkor azt szeretné, hogy minél tovább megmaradjon az eredeti állapotában. Akármennyire is visszásan hangzik, de ehhez iPhone 6 Plus tok kell. Csak egy tokkal tudja ugyanis megvédeni a hátlapját a telefonnak.

Erre még a vásárlás előtt gondolnia kell, hiszen annak ellenére, hogy az Apple egy hatalmas presztízsű cég a világ minden pontján, az iPhone 6 Plus mégis olyan hátlappal készül, ami viszonylag érzékeny a karcolásokkal szemben. Sőt, amikor először jelent meg az 5-ös matt alumínium hátlappal, akkor a hírek folyamatosan arról szóltak, hogy mennyire könnyen karcolódik.

Főleg a fekete modellekkel volt nagy gond, hiszen azon sokkal jobban látszott a sérülés, mint például az ezüstszürke színűn. Ezt azonnal orvosolni kellett, így a 6 és 6 Plus modellek már nagyobb ellenálló képességű hátlappal rendelkezik, viszont ez sem közelíti meg az elvártat. Ezért kell feltétlenül egy iPhone 6 Plus tok, ha még sokáig karcmentesnek szeretné tudni az új telefonját. Akik még performensebb telefont vásárolnak, mint például a 6S plus, azok még inkább óvják a készüléküket.

Az előlapot befedő fólia mellé egy iPhone 6S Plus szilikon tok a következő, amelyet szinte biztosan beszereznek. A szilikon tokoknak ugyanis van egy olyan vonzerejük, amellyel egy fém vagy bőrtok sem veheti fel a versenyt, nevezetesen, hogy átlátszóak és kellemes tapintásúak. Oké, átlátszó lehet egy műanyag, merev tok is, de annak a fogása közel sem olyan jóleső, mint egy szilikoné.

A tok a készülék csúszósnak ható hátlapján is javít egy fokot, így nem kell azért aggódni, hogy ki fog esni a kézből. Mindemellett, az iPhone 6S Plus szilikon tok sokkal vékonyabb, mint egy műanyag. Ez a tény egy ilyen nagyméretű telefonnál nagyon fontos, hiszen nem akarja még szélesebbé tenni az ember a készüléket. Ez teljesen fölösleges lenne. Főleg akkor, ha nem áldotta meg az ég a felhasználót nagy kézzel. Egy iPhone 6S Plus szilikon tok pontosan megfelelő választás, hiszen a telefon látványát nem rontja, mégis védi azt.