ipari porszívó

A házak és a lakások napi szintű tisztításához általában elegendőek az egyszerűbb, kevesebbe kerülő berendezések. Amennyiben nagyobb területet kell rendszeresen takarítani, az ipari porszívó valamelyik modelljének a beszerzésére van szükség. Napjainkban igen széles a kínálat ezen a téren a szaküzletekben, de a szerszamgepwebshop.hu felhasználóbarát oldalon is. Az ipari porszívó különösen ajánlott kereskedelmi egységekbe, áruházakba, fürdőkbe és szállodákba.

Ez a készülék valójában ugyanazt végzi el, mint a normál porszívó, a különbség mindössze annyi, hogy ez a gép sokkal strapabíróbb kialakítású és jelentősen nagyobb teljesítménnyel bír. Száraz és nedves típusok is az érdeklődők rendelkezésére állnak, ebben a magas követelményeknek megfelelő kategóriában. A Hitachi és a Makita cégek nemcsak szerszámgépeket állítanak elő, hanem a termékeik között megtalálhatóak a magas minőséget képviselő ipari porszívó modellek is, amelyek üzemi célokra bizonyítottan alkalmasak.

Hikoki UM12VST2 keverőgép kiváló tulajdonságokkal

A házkörüli munkálatokban és a barkácsolás során több kéziszerszámra és berendezésre mutatkozhat igény. A malterozást és a falak karbantartását jelentősen leegyszerűsíti a Hikoki UM12VST2 lágyindítású, 1200 W dolgozó keverőgép, ami a kényelmes használat érdekében ergonomikus, kézre álló puha markolattal van ellátva, így a vele való munkavégzés nemcsak gyors, hanem komfortos is. A Hikoki UM12VST2 fordulatszáma alacsony sebességfokozatban 150-300 rpm, magasban pedig 300-650 rpm.

Ez könnyen állítható munka közben, köszönhetően a fordulatszám szabályozónak. A keverőszár befogadása M14-es, a maximális szárátmérő pedig 120 mm-ig terjed. A markolattal integrált acélkeret védi a gépet az esetleges sérülésektől. A készülék továbbá fel van szerelve újra indítás és túlterhelés elleni védelemmel, a balesetek megelőzése érdekében. A Hikoki UM12VST2 kapcsolója forgásirányt váltó funkcióval rendelkezik, abból a célból, hogy a keverendő massza minél könnyebben és alaposabban homogenizálható legyen.