ipari mosogatógépek
ipari mosogatógépek
Ipari mosogatógépek

A koszos, piszkos evőeszközök, tányérok és poharak minden vendéget elriasztanak az adott étteremtől. Sőt, a higiéniát ellenőrző felügyeletet sem fogja tétlenül nézni a koszt. Ezekre a problémákra a gyors megoldást az ipari mosogatógépek jelentik, amik roppant hatékonyan birkóznak meg mindenféle piszokkal.

Azonban, mivel sokszor komplex és méretes berendezésekről van szó, a vásárlás, illetve még jóval a telepítés előtt tudni kell bizonyos dolgokat. Az ipari mosogatógépek helyénél, tehát ahova kerülni fognak, minimum egy méteres távolságon belül kell legyen víz és csatorna kiállás.

Emellett pedig. az áramhoz való csatlakozásról sem lehet megfeledkezni. Az elöltöltős tányér-pohár ipari mosogatógépek a legtöbb esetben a pult alá kerülnek. Ezzel szemben a felültöltős modellek és a kalapos változatok a sarokban kapnak helyet, mivel ezek nagyobb alapterületet követelnek meg.

Ezek fölé már sajnos nem sok dolgot lehet tenni. Az ipari mosogatógépek beszerzésekor ugye arra is kell gondolni, hogy az elhasznált szennyvizet megfelelő módon szükséges elvezetni. A háztartási berendezésekkel ellentétben, általában az ipari mosogató gépek gyárilag nem tartalmaznak ürítő szivattyút.