Infrafűtés

Ha otthona energetikai berendezéseit szeretné korszerűsíteni, akkor elsősorban a szigetelés és a fűtésrendszer fejlesztése a legfontosabb szempont. Korunk egyik leghatékonyabb fűtésrendszere az infrafűtés.

Ezen egy speciális, vékony fóliából álló rendszer kiválóan alkalmas az otthona padlózatának fűtésére. Könnyen telepíthető, nem igényel különleges szakértelmet és azonnal melegít. Az infrafűtés telepíthető utólag is, a már meglévő parketta és linóleum alá.

Újonnan épített padlóburkolatok alá szintén alkalmazható, mint például járólap vagy csempe. Elsősorban padlófűtésre alkalmas, de emeletes házaknál javasoljuk a mennyezetbe történő beépítését, de akár falakba is telepíthető.

Csak az elektromos hálózatra kell csatlakoztatni és máris melegít. További beruházást vagy karbantartást nem igényel, mert tökéletesen végzi a dolgát. A gazdaságosság fontos szempont egy család életében, az infrafűtés pedig kiváló megoldás a hatékony és gazdaságos fűtés megteremtéséhez. Keresse bátran szakembereinket, akik állnak rendelkezésre!