Ezüstkolloid alkalmazása

Számtalan olyan szintetikusan előállított antibiotikum létezik, amely köztudottan tönkreteszi a gyomorműködést, illetve további mellékhatásokkal is jár. Van azonban olyan természetes antibiotikum, amely megkímél minket az ilyen kellemetlenségektől. Az ezüstkolloid alkalmazása gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt megengedett, hiszen ez a bio étrend-kiegészítő száz százalékban természetes alapanyagokat tartalmaz, így kicsit sem károsítja az emberi szervezetet.

Az ezüst kolloid, más néven ezüst oldat fordított ozmózissal, teljesen tiszta vízben alakul ki, így rendkívül biztonságosnak számít. Rendszeres fogyasztásával elkerülhetjük a nem kívánt mellékhatásokat, sőt, ha az ezüstkolloid adagolása megfelelően történik, akkor nagy eséllyel további pozitívumokat is tapasztalhatunk.

Az ezüstkolloid alkalmazása ugyanis nem csak a gyulladáscsökkentés, hanem a fertőtlenítés terén is kiváló lehet. Tökéletes a nyílt sebek és horzsolások, sőt, még a nemi betegségek kezelésére is. Tehát az ezüstkolloid hatásai valóban sokoldalúak, érdemes erre cserélni a régi, szintetikus tablettákat.