Esővíz újrafelhasználása

Egy építkezés folyamán minden bizonnyal felmerül az eső felhasználásának lehetséges megoldásaira vonatkozó lehetőségek számbavétele. Amennyiben a leendő otthonának kertjét szeretné locsolni vagy egyéb célra kíván esővíz gyűjtőtartályt telepíteni, bátran ruházzon be egy ilyen rendszerre!

A robosztus, masszív monolit tározók nagyon hosszú ideig megőrzik az állagukat. Egy darabból öntött technológiájuknak köszönhetően, nincs rajtuk hegesztés, így csekély az esélye a szivárgásnak vagy repedésnek. Tökéletesen vízzáróak akár évtizedeken keresztül. Egy esővíz gyűjtő tartály a föld alá telepíthető, így nem foglal helyet a felszínen.

Alapvetően üresen kerül leszállításra, de kérés esetén felszerelhető számos kiegészítővel. Lehetőség van szűrőkosár beépítésére a mechanikai szennyeződések felfogására, illetve különböző szivattyúrendszerek és öntözőrendszerek is kérhetőek az esővíz gyűjtőtartályhoz. Keressen minket bizalommal, mert kollégáink állnak rendelkezésre, segítenek megtalálni az optimális megoldást, a legjobb ár/érték arányban.