elektromos padlófűtés ár

Ha megnézzük az ilyen rendszerek gyártóinak katalógusait, könnyen láthatjuk, hogy létezik egy méretrács, ami szerint a fűtött területhez legjobban illeszkedő készleteket kiválasztják. A készletek megvásárlása előtt gyakran felmerül a kérdés az elektromos padlófűtés ár mennyiségét illetően. A gyártók egyike sem kínál egységes területre szabott megoldásokat és ennek több oka is van.

Ezek az okok nem a marketinghez kapcsolódnak, hanem inkább a fizika törvényeihez. Nagyon gyakran érdekli az ügyfeleket, hogy mennyi 1m² elektromos padlófűtés ára? Nekik tudniuk kell, hogy a készletek értéke nem változik arányosan a terület növekedésével, mert a költségeket nemcsak ez a díj befolyásolja.

A végösszeg kiszámításához 3 kérdésre kell választ adni. Az egyik a padló típusa, mert a fa és a csempe alá más-más megoldásokat kell alkalmazni. A másik szempont a helyiség padló szerkezetének magassága. Ha ez 4-5 cm, akkor kábel és szőnyeg is használható. Végül a pontos elektromos padlófűtés árhoz fontos ismerni az egyes fűtési zónák területét is.