Eau De Toilette

Az első pozitív benyomás megteremtéséhez a kitűnő, igényes ruházaton és a gondosan megválogatott kiegészítőkön túl a kellemes, magával ragadó illat is nagyban hozzájárul.

A nőiességüket előszeretettel kihangsúlyozó hölgyek jól tudják, a kábító illattal könnyű levenni a férfiakat a lábáról, az Eau De Toilette könnyed, lágy esszenciájával pedig rengeteg lehetőséggel szolgál igénytől és ízléstől függően. Ez az igen gyakori kombináció egyszerre légies, ám mégis karakteres illatú, jelenléte több órán keresztül is érezhető. Általánosságban elmondható, hogy az Eau De Toilette olcsóbb, mint társa, az Eau de Parfum, viszont kábító hatása nem marad el attól.

Azok a hölgyek, akik e típus népes rajongótáborába tartoznak, jól tudják, a szóban forgó illatszerek leginkább az esti alkalmakra illenek, úgymint elegáns fogadások, kellemes családi vacsorák vagy egyéb ünnepi alkalmak. Az Eau De Toilette kiválóan fokozza a koraesti romantikus pillanatokat, és úgy hódíthatják meg a kiszemelt személy szívét, hogy az észre sem veszi majd a csodás illatfelhő burkában.