Elektromos cigaretta
Elektromos cigaretta

Sokak szerint károsabb, mint a hagyományos cigaretta, viszont tény, hogy egyre nagyobb a tábora azoknak, akik szinte már rajonganak ezekért a termékekért. Az e-cigi egyre népszerűbbnek számít a fiatalok és az idősek körében is. Korántsem bír annyi negatív hatással, mint a hagyományos, viszont egészségesnek sem nevezhető.

A mértékletességről ebben az esetben sem érdemes megfeledkezni. Az azolcsosag.hu kínálatában található modellek olyan változatosak, hogy valószínűleg mindenki meg fogja találni azt a változatot, amely igazodik a stílusához.

Minél jobb minőségű egy e-cigi, illetve a beletöltött aroma, annál kevésbé számít károsnak. Az olcsó, gagyi modellek és löttyök értelemszerűen veszélyesek lehetnek az egészségre, ezért csak megbízható forrásból szerezzük be az e-cigi tartozékait és a töltőanyagokat is! A használati utasításban pontról-pontra le van írva, hogy mire kell figyelni az e-cigi esetében.

Például a porlasztó cseréje is esedékessé válik egy bizonyos idő után. Ha ez elmarad, akkor több, az egészségre káros anyag kerülhet be a szervezetünkbe a használata közben.