ATF olaj

A modern technikai megoldásoknak hála, ma már sokkal kevesebb nehéz fizikai munkát kell elvégeznie az embereknek, mint régen. Erre a célra ugyanis megszülettek a speciális munkagépek. A különböző fém alkatrészek egymáshoz való súrlódása következtében hő termelődik, aminek gátlásában fontos szerepet tölt be az ATF olaj.

Ez a készítmény személygépkocsi váltók, hidraulikus szervo rendszerek, targoncák és emelőgépek, valamint hajók hajtóműjébe kerülhet betöltésre. Kiemelt módon járul hozzá a berendezések élettartamának a növeléséhez, amiben az ATF olaj kiváló nyíróstabilitása fontos szerepet tölt be. A komfortos és takarékos üzemeltetés szempontjából szintén előnyöket tud nyújtani a használóknak.

Kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik, ami tökéletesen megtérülővé teszi a beszerzését. Az ATF olaj adalékok hozzáadásával készített, különleges ásványipari technológia bevetésével finomított bázisolajokból készül. Ha eddig nem tettük volna, akkor mindenképpen itt az ideje a kipróbálásának és az előnyei kiaknázásának. Ember és gép egyaránt örülni fog ennek.