Gyógyszer rendelés interneten keresztül
Gyógyszer rendelés interneten keresztül

Számtalan készítmény közül választhat, hogyha valamilyen kellemetlenségtől szenved. Ezek közé sorolható az Advil Ultra lágy kapszula is. Olyan hatóanyagot tartalmaz, ami gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonsággal bír. Folyékony formában megtalálható benne az ibuprofén.

A készítmény a nem szteroid gyulladáscsökkentők családjába sorolható. Fej-, hát-, fogfájás, izom- és menstruációs fájdalmak csillapítására alkalmazzák. Nagy előnye, hogy vény nélkül kapható minden gyógyszertárban.

Az Advil Ultra megfázás és influenza esetén is alkalmazható. A torokfájást és a meghűlés által kialakult tüneteket mérsékeli. Az adagolására fontos odafigyelni! Körülbelül 4-6 óránként egy-két kapszula ajánlott.

Viszont vannak olyan helyezetek, amikor ez az adag már nem elég. Ilyenkor 4 óránként 2 darab a javasolt mennyiség. Arra ügyeljen, hogy 24 óra alatt 6 kapszulánál ne vegyen be többet! Az Advil Ultra vízzel vihető be a szervezetbe. Étkezés előtt, után vagy közben is fogyasztható. Ez a dolog egyáltalán nincs meghatározva.