Adidas női melegítő

Szabadidős tevékenységhez, sportoláshoz a legfontosabb a kényelmes öltözet. A minőségi Adidas női melegítő könnyed mozgást biztosít. Többféle modell és szín közül lehet válogatni. Az egyik kedvelt darab a fekete, rajta fehér írással. Anyagát tekintve műszálas, ami komfortossá teszi a szettet. Két részből áll, a felső végig cipzáros, kapucnival ellátott, a nadrág a testhez simul.

A másik klasszikus darab az egyenes szabású nadrág, a húzózsinór segítségével derékban a megfelelő méretre állítható. Stílusossá teszi a 3 fehér csík, ami ráadásul a márka védjegye is egyben. A pamut szintén nagyon menő, kétféle színű, a felső része pulcsihoz hasonlít, kerek nyakkal, Adidas lógóval ellátva.

A méret és a modell kiválasztásához keresse fel az oldalt, ahol az árakat is megtekintheti! Mosógépben mosható, alacsony hőfokon. Ha számít Önnek a minőség és kényelmesen szeretné érezni magát sportolás közben, válassza az Adidas női melegítő szettek valamelyikét! Kirándulásokhoz, túrázásokhoz is remek viselet.