Online készletnyilvántartó

Gyakran előfordul, hogy néhány év elteltével nagyon sok dolog összegyűl a házban, amit nem igazán tudunk hová tenni, ezért általában a padláson kötnek ki bedobozolva vagy valamilyen más formában elcsomagolva. Olyan is van, aki ezek tárolására egy egész garázst bérel.

Ma már az internet világában sokan ezt a sémát követik az online készletnyilvántartó segítségével. Azzal a különbséggel, hogy egy garázs egyszer csak megtelik és akkor nagyobb tárhelyre van szükség, de az online készletnyilvántartó esetében ez a veszély nem áll fent, hiszen ezek alapból nagy tárhellyel rendelkező szoftverek, amiket könnyedén bővíteni lehet.

Így az sem jelent gondot, ha egy online készletnyilvántartó szoftverhez egyszerre több felhasználó férhet hozzá és így több adatot is mentenek, tárolnak egy időben. Ilyen távoli adatbázis nemcsak a saját országunkban kérhető, hanem a tőlünk távolabb esőkben is. Például a saját adatbázisunk tárolási helye Ukrajna, Franciaország vagy Románia is lehet. Amennyiben tárolási helyre van szükségünk, az online készletnyilvántartó könnyedén igénybe vehető.