ablakcsere
ablakcsere
Ablakcsere

Ha az építkezésre gondolunk, akkor általában egy igen költséges, hosszú, nagy zajjal és még nagyobb kosszal járó folyamat jut az eszünkbe. Ennek azonban nem kell így lennie, legalábbis az ablakcsere során biztosan lehet máshogy is. Vannak olyan módozatok, amelyeknek köszönhetően a teljes procedúra nem több csupán néhány óránál, illetve nem jár nagy felfordulással és még az árak is a földön maradnak.

Ha egy új nyílászáró beépítéséről van szó, akkor a speciális eseteket nem vizsgálva, alapvetően 4 féle típusa létezik. Ezek között pedig megtalálható olyan is, ahol az ablakcsere nem jár bontással. Ilyenkor az új ablakot a régi tokba illesztik be.

Ennek a módozatnak a fent említett előnyök mellett, sajnos hátránya is van, mégpedig csökken az üveg felülete, így nem teszi lehetővé annyi fény beáramlását, mint a bontással történő ablakcsere esetén. A teljes folyamatot és a különböző módozatokat a fenti linken megtalálja. Ha marad kérdése, akkor pedig bátran hívhatja az oldal mögött álló szakembereket, akik készséggel válaszolnak.