Nyitható kanapé

A kihúzható ülőgarnitúrákat, valamint rengeteg ágyat is úgynevezett Bonell rugóval készítenek, ami igazán jó minőségű. A butorpiac.hu weboldalon megtekinthető Aterk nyitható kanapé ülve és fekve használva egyaránt kényelmes, így nyugodtan lehet még aludni is rajta. Amennyiben most készül házat építeni, akkor célszerű hosszútávon gondolkodnia.

A vendégeket valahová fektetni kell, főleg akkor, hogyha van gyermek és nincs vendégszoba. A nyitható kanapé esetén fontos, hogy nagy fekvőfelület legyen, hiszen ha egy pár érkezik vendégségbe, akiknek alvóhelyet kell biztosítani, mindenképpen lényeges a kényelmes ágyfelület. A webáruházban megtekinthető típusok Bonell rugós rendszerrel vásárolhatóak meg, amelyek ágyneműtartóval is rendelkezhetnek.

Az ágyneműtartóban tárolhatja a nyitható kanapén használt takarókat, párnákat, illetve a vendégeknek szánt ágyneműt. A hátulja egyszínű vászonnal kerül bevonásra, viszont az ülőrészen már lehet mintás textilt választani. Abban az esetben, hogyha a nyitható kanapé nem kerül a falhoz, akkor célszerű kárpittal bevonni. A kanapé kinyitása egyáltalán nem bonyolult.

A háttámla bevonásának van egy bizonyos díja, amit mindenképpen ki kell fizetni, de egyáltalán nem drága. Az Aterk ággyá nyitható kanapé választható szöveteit megtekintheti a weboldalon. A 194X86 centiméteres ülőgarnitúra 2 személynek alváshoz tökéletes választás. Ezek a különleges darabok nagyobb méretben is megrendelhetőek. Amennyiben szövettel behúzott modell mellett dönt, akkor a felület tisztítása, mosása is könnyebb lesz.