levegő ionizáló

Az egészség megőrzésének egyik kiemelten fontos feltétele, hogy a környezet, amiben élünk, kellően tiszta legyen. Az ember szereti az általa belakott teret a saját igényeihez igazítani és ebben biztosít gyors és hatékony kivitelezést a levegő ionizáló készülék. Ez a speciális berendezés alapos munkát végez.

A tervezők kimondottan figyeltek a részletekre és egy olyan komplex rendszert alkottak meg, ami nemcsak tisztít, hanem fertőtlenít is. Ugyanakkor a külső egyedi megjelenés sem marad el. Az Emmi®-Air levegő ionizáló tökéletesen beleillik egy 21-ik századi lakás képébe. Legyen az por, pollen, penészspóra, baktériumok vagy éppen vírusok, kellemetlen szagok, amitől szeretnénk megszabadulni, mindez rövid időn belül megvalósul. 3 fázison megy keresztül a levegő a tisztulási folyamathoz.

A szerkezet ionizálja a légkört, majd ultraviola fénnyel csíramentesíti, végül pedig a víztartályon való áthaladás során kiszűrődnek a felesleges szemcsék. Ez a speciális levegő ionizáló rendelkezik éjszakai üzemmóddal és időzítő rendszerrel. Egyértelműen remek választás, amire érdemes mihamarabb lecsapni.