Fehérarany gyűrű
Fehérarany gyűrű

Tulajdonképpen, az ékszereket nemtől és kortól teljesen függetlenül, minden ember szereti, a különbség csak a modellben és az anyagban rejlik. Sokan a klasszikus, sárgaarany ékszereket részesítik előnyben, mások előszeretettel döntenek a fehérarany mellett, míg vannak, akik kizárólag csak ezüstöt vagy bizsukat hajlandóak viselni. Tökéletes meglepetés lehet karácsonyra a fehérarany gyűrű szépséges változata, aminek rendkívüli módon örülnek a hölgyek, hiszen egészen kifinomult ízlésről árulkodik.

Mostanában, a fehérarany gyűrű igen népszerű, bár sokak számára elég szokatlan divatnak számít. Tudni kell, hogy a fehérarany a színét a magas palládium, ezüst vagy ródium tartalmának köszönheti, az értéke pedig teljesen megegyezik az azonos karátszámú sárga változattal. Egyre többen választják a fehérarany gyűrű modelleket eljegyzési gyűrűnek, mert könnyen párosítható bármilyen színű drágakővel, ugyanakkor talán a legideálisabb mégis a fehér gyémánt. A gyémántkövek gyönyörű tündöklése leginkább a fehérarany gyűrűkben valósul meg tökéletesen.

Az ezüstből készített ékszerekkel ellentétben, a fehér arany gyűrű sohasem színeződik el és tartósabb keménységben, kopásállóságban egyaránt. Hogyha belép a whiteandblack.hu weboldalon található ékszerüzletbe, megtekintheti a csodálatos fehér arany gyűrű modelleket, amelyek egytől-egyig teljesen egyedileg, kézzel készültek. Választhat a készleten lévő gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók közül is, amelyeket azonnal megvásárolhat, de ha valamilyen különleges designnal elkészített modellt szeretne, az ékszerész mesterek rövid határidőn belül elkészítik Önnek.

Az oldalon tájékozódhat arról is, hogy milyen drágakővel lehet díszíteni a fehér arany gyűrűt, de az árakról is mindent megtudhat. Érdemes ehhez a céghez fordulnia, ha egyedi ékszert szeretne, amilyen senki másnak nincs, ugyanis a több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek már számtalan különlegesség előállításában vettek részt. Tehát, a fehér arany gyűrű elkészítése nem ütközik akadályba.