ahava szemránckrém

Kényeztesse a szem körül lévő finom bőrt a formulák széles skálájával, amelyek célja a különféle bőrproblémák megcélzása, így ragyogóbbá és frissebbé varázsolva a szemét!

Az AHAVA szemránckrém a cég szabadalmaztatott DSOC technológiáján alapul: háromszoros koncentrációjú Osmoterből jött létre, ami a holt-tengeri ásványok jellegzetes keveréke. Az AHAVA szemránckrém feltölti a bőr hidratáló, méregtelenítő és energetikai tevékenységét. A koffein, illetve a a perzsa selyemkéreg kivonatokkal gazdagított koncentrátum csökkenti a sötét karikákat és a duzzanatot, növeli a fényességet és mélyen hidratálja a finom bőrt. Mindössze 4 hét elteltével a nők 78%-nál csökkent a szem alatti puffadtság és 81%-a számolt be arról, hogy a szemkörnyék frissebb és kipihentebb megjelenésű a termék használata után.

Az AHAVA szemránckrém bizonyítottan növeli a szemkörnyék nedvességtartalmát. Szemészetileg érzékeny szemeken is tesztelték a terméket, ami mélyen hidratálja az érzékeny területet, megköti a nedvességet, kisimítja a finom vonalakat és csillapítja a fáradtság jeleit.