woma

Amikor dugulásról van szó, akkor általában a szifon szétszerelésével megoldható a probléma. Viszont a nagyobb csatornaproblémákat csak a woma képes orvosolni, bár kevesen hallottak róla. Ennek a gépnek az előnye, hogy nagynyomású tiszta vizet használ, ami a legmakacsabb dugulásokat is elmozdítja, miközben nem terheli a környezetet.

Nem számít, hogy fák gyökereiről, más lerakódott szerves hulladékokról vagy törmelékekről van szó, a víznek egyik sem áll ellen. Ugyanúgy bevethetjük a főlefolyónál, mint az esővíz elvezetőnél és más vízvezetékeknél. Nem kell többé kémiai vegyszerekhez folyamodni, hanem környezetbarát megoldást választhatunk. Külön érdekesség, hogy épületeken belül is használható, így még több problémánál bevethetjük.

A woma gépek megrendelése előtt győződjünk meg róla, hogy a szakember ismeri a használatát, mivel csak megfelelő tapasztalat mellett lesz hatásos a csatornatisztítás. Ez a megoldás tökéletes segítséget nyújt a házaknál és a lakásoknál is, tehát éljünk vele nyugodtan!