Wizzair kabinbőrönd
Wizzair kabinbőrönd
Wizzair kabinbőrönd

Ha utazott már repülővel, bizonyára volt olyan helyzetben, hogy feladandó poggyásza ugyan nem lett volna, de egy kisebb hátizsák kevés volt. A Wizzair kabinbőrönd specifikusan ezen utasoknak nyújt remek megoldás. Ez pontosan akkora, amekkorában 1 hétre elegendő holmi elfér kényelmesen. Ráadásul a Priority szolgáltatás révén még külön sor is biztosítva van a beszállásnál.

Mi sem kényelmesebb, mint hamar a fedélzeten lenni, kényelmesen, tolongás nélkül megtalálni az ülőhelyet és nem fizetni feleslegesen a félig pakolt hatalmas pakkért. A Wizzair kabinbőrönddel teljesen új élményt jelent a repülés. A repülőtéren nem a cipekedés és a hosszú sorban állá lesz a jellemző. Kínálatunk nagyon széles, hiszen rengeteg színből és formából válogathat.

A 4 keréken gurulók is nagyon népszerűek, hiszen sokkal könnyebben lehet húzni, illetve maguk mellett tolni. A kapuk utáni vásárlásra is gondolva, a Wizzair kabinbőrönd belsejébe kényelmesen elrejtheti az itt szerzett portékákat. Nem kell a leszállásnál sem órákat tölteni a poggyászra várva és rettegni attól, hogy vajon megérkezett-e épségben a csomagunk.