automata keltető

A házi körülmények közötti csirkék keltetése egyszerűen megoldható a korszerű berendezések alkalmazásával. A centrumzoo.hu webáruházban is beszerezhető Octogon 5 automata keltető, a tyúktojások mellett, alkalmas egyéb dísz- és haszonmadarak szaporításának a megoldására is. A termék kiegészítő kapacitással is rendelkezik, a gyors melegítéshez és az újra melegítéshez. Hőmérővel ellenőrizhető a keltetési hőmérséklet. Az automata keltető optimalizált szellőztető rendszerrel van ellátva, ami egyenletes hőmérsékletet biztosít a keltetőben.

A működése csendes, az árfekvése pedig igen kedvező, így a befektetés gyorsan megtérül. A teljesítménye 100 W és a meleget a beépített termosztátos fűtőelem biztosítja. A készülék elektromos tojásforgató rendszerrel, beépített hő- és páratartalom mérővel van ellátva. A légkeveréses motor kiváló eredményt nyújt, maga a keltetési hőmérséklet pedig elektronikus úton szabályozott. Leginkább hatékony az automata keltető a tyúk-, a kacsa-, a liba- és a pulykatojások esetében. A centrumzoo.hu webshopban, az ilyen jellegű berendezések mellett, sok más is az érdeklődők rendelkezésére áll, többek között ugyancsak beszerezhetőek a webhelyen, mégpedig igen jó árfekvésben a Haldorádó termékek is. Ezek a készítmények a hobbi- és sporthorgászoknak készültek, a minőségük pedig mindegyik terméknél igen magas. A Haldorádó pellet és a folyékony aromák igen hatékonyak a halfogás terén, mivel odavonzzák a halakat a horog közelébe és szavatoltan növelik a kapások, a sikeres fogások számát.

A pelletek mellett, megvásárolhatóak itt a kisebb-nagyobb etetőrakéták is. Az előre bekevert etetőanyagok is a sikeresebb fogást szolgálják és elérhetőek különféle ízesítésben, illatban, kiszerelésben. Az ízek terén nagy a választék, található mézes pálinkás, ananászos, vajsavas, tintahalas, mangós, fokhagymás és még sok más. A szoktató és helyben etetésekhez leginkább ajánlottak a Haldorádó főzött, csalizós bojlik, ezek leginkább bevonatosok és az ízek terén ebben a tekintetben is hatalmas a választék.