vitamin d3 + k2

Az étrend-kiegészítők szedésével sokat tehet az egészségéért. A vitamin D3 + K2 a csontozatot és az immunrendszert erősíti. Olyan mikrotápanyagokat tartalmaz, amelyek a szervezetnek nélkülözhetetlenek a megfelelő működéshez.

Külön-külön is megvásárolható, viszont ahhoz, hogy eredményes legyen, célszerű a komplex készítmények egyikét választani. A rágótabletta pozitív tulajdonsága számtalan téren megmutatkozik. A szedésével csökkentheti a szívproblémák, a diabétesz, a rákos megbetegedések, a szklerózis multiplex és az autoimmun betegségek kialakulásának a kockázatát. A vitamin D3 + K2 részt vesz a Ca2+ szállításában. Mindkettő fontos, hiszen egyik a másik nélkül nem végzi el ezt a folyamatot megfelelően. Mielőtt saját felelősségre elkezdené használni, mindenképp konzultájon a kezelőorvosával! Nem ajánlott abban az esetben, ha vérhígítót szed!

A vitamin D3 + K2 fogyasztása egész évben megengedett. A téli hónapokban sajnos nem mindig van lehetőség természetes úton pótolni a szükséges tápanyagokat, így némi segítségre lesz szükség.