Elképesztő látvány
Elképesztő látvány
Elképesztő látvány

Ez az a produkció, amit szinte be sem kell harangozni, mert amint elkezdődik, a kíváncsi tömeg egyből odagyűl, hogy megcsodálja a különleges előadást.

Hipnotikus és magával ragadó élmény figyelemmel kísérni mindazt, amire a tűzzsonglőrök képesek. Amikor már nem is gondolnánk, akkor bevetnek még egy lélegzetelállító trükköt, amitől sorra leesnek az állak. A Lángoló Leguánok produkciója megrendelhető a leguanok.hu weboldalon.

Feledhetetlen elemnek számítanak céges bulikon vagy szülinapi partikon. A mutatványokat természetesen profi előadóművészek végzik, ezért ezeket senki ne próbálja utánozni.

A weboldalon többféle produkció közül lehet választani. Nem mindegy, hogy kültéri vagy beltéri rendezvényről van szó, hiszen bizonyos mutatványok nem kivitelezhetőek fedett helyen. Legyen szó bármilyen alkalomról, a tűzzsonglőrök megtalálják a módját, hogy miként tegyék feledhetetlenné az adott rendezvényt. Minden előadásba igyekeznek valami egyediséget csempészni. A gyerekek is imádják a tűzzsonglőröket, akik interaktív gyerekműsorokat is vállalnak.