rózsaarany gyűrű

A kezünkön viselt ékszerek felékesítik a mozdulatainkat és eleganciával ruháznak fel minket. Az Universe Joy rózsaarany gyűrű a Bernadotte Jewellery tolmácsolásában örökkévaló értékeket képvisel, olyanokat, amiket kizárólag egy olyan nő birtokolhat, aki elfogadja az élet ajándékait és akinek nyitott a szíve a világra.

A kreatív impulzusokat tettekre váltani kihívásokkal teli feladat, mindezt csak egy belső énjével összhangban élő személy képes megvalósítani. Fedezze fel Ön is ezeket a vonásokat önmagában és ünnepelje az életet minden nap! A rózsaarany gyűrű emlékeztet a magunknak tett fogadalmakra. Legyen ez az ékszer a jelképe annak az útnak, ami a kiteljesedést szolgálja.

Az Universe Burgundy az érzelmek mélységét juttatja az eszünkbe, míg az Universe City Glam a könnyed és felejthetetlen élményeket idézi fel. Minden rózsaarany gyűrű egy komplex szellemiséget képvisel. Az ékszerek tervezőjét az érzékeny és tudatos nők inspirálták. Tartozzon Ön is közéjük és fejezze ki az egyéniségét egy különleges kiegészítővel!