Trinát zománcfesték
Trinát zománcfesték
Trinát zománcfesték

Trinát. A szó egyet jelent a magas színvonallal és az időtálló szépséggel. Azoknak a lelkes személyeknek, akik úgy döntenek, kellő affinitás és némi tapasztalat fejében maguk látnak neki a házkörüli tevékenységek kivitelezéséhez, mint például a festés, a Trinát zománcfesték valószínűleg szerves részét képezi a kelléktáruknak.

A vízlepergető termék alkalmas a fa- és fémfelületek lefestésére, kültéri és beltéri munkára egyaránt. Nyilván minden ezermester maximálisan kielégítő eredményt vár a munkájától, ám az igazság az, hogy a minőségi kellékek beszerzésén kívül, ehhez szükséges megtenni a megfelelő előkészületeket is.

Ha valóban hosszú távú szépségre vágyik, ne kezdje el a festést a munkafelület precíz előkészítése, letisztítása nélkül! Amennyiben az aktuális felület nem szűz és volt már rajta festék, el kell távolítani a régi réteget és portalanítani az egységet. A fafelületek esetén a csiszolást is érdemes megejteni, mielőtt használnánk a Trinát zománcfestéket. A hígítást nem igénylő zománcfestékkel öröm a munka!