trinát

A Vitalkolor webáruházban fellelhetőek a munkaruházatok, az autós termékek, az építő- és segédanyagok, az eszközök és szerszámok, akárcsak a különféle festékek is. Széles körben népszerű a szinte minden felületre alkalmas Trinát festék, ami vízbázisú alapozó és fedőfesték egyben.

Használható kül- és beltéri fa- és fémfelület kezelésére, speciális tulajdonsága, hogy vízlepergető. A Trinát festék termékkategória mindegyik fajtája könnyedén megtapad és hosszú távú védelmet biztosít, még a korrózió ellen is. A felvitt réteg gyorsan szárad. A színskála minden fajtájában elérhető, színkeverőgépben színezhető a kívánt árnyalat elérése érdekében. Leginkább fényes felületet ad ez a kiváló zománcfesték, de a termékpaletta tartalmaz matt fajtákat is.

Felvitel előtt mindenképp elő kell készíteni a felületet, el kell távolítani a letelepedett port és egyéb szennyeződést, korrigálni kell az esetleges egyenetlenségeket, az erre a célra szánt keverékkel. Az ilyen módon Trinát termékével kezelt felület hosszú időn keresztül időjárásálló marad.