tehertaxi
tehertaxi
Tehertaxi

A nagyobb háztartási gépezetek és a bútorok elszállítást sok esetben nagyon nehéz megoldani. A problémák elkerülése érdekében, remek opciónak bizonyul a tehertaxi bérlése, ami egyszerre több dolgot is képes fuvarozni a nagy rakodótérrel rendelkező furgonok jóvoltából. Nemcsak az átszállítás okoz gondot egyik helyről a másikra, de az is kellemetlen, amikor nincs elég segítség a felpakoláshoz és a későbbi lepakoláshoz.

A szolgáltatás egyszerűen lefoglalható online vagy telefonon keresztül, a regisztrációhoz szükséges a pontos cím, az időpont és a személyes elérhetőségek megadása. A tehertaxi a legmegfelelőbb a költözések alkalmával, hiszen a cég biztosítja a szükséges autót és a munkát elvégző segítség jelenlétét egyaránt.

A munkafolyamatot megelőzően szükséges egyeztetni a szállításra kerülő csomagok számát és méretét, hogy az alkalmazottak előre tudják felmérni, mekkora cipekedéssel állnak szembe. A tehertaxi szolgáltatása igénybe vehető a feleslegessé vált eszközök fuvarozására is, a kijelölt gyűjtőhelyekre.