A vízipipázás sokakat csábít, azonban a tudat, hogy a dohány nikotint tartalmaz, már kevésbé. Ezért nekik a Shisharoma jelentheti a megoldást.

Nem kell lemondani a hatalmas, fehér gőzfelhők eregetéséről, hiszen a Shisharoma ásványi kövekkel olyan, sőt, jobb hatást lehet elérni, mint a hagyományos pipadohányokkal és aromákkal. Ami a legfontosabb, hogy nem kaparja a torkot, így még a kezdő pipások sem kell tartsanak a kipróbálásától.

Szinte biztosan nem kell köhögéstől tartani az első szippantások alkalmával. A másik hatalmas előnye, hogy nem koszolja annyira a vízipipát, mivel nem tartalmaz glicerines aromaanyagot, ami megtapad a dohánytartóban a használat után. A Shsosharoma ásványi kövek miután kifehéredtek, elveszítik az aromájukat.

Ezután, aki szeretne az beszerezhet másik fajtát a Shisharoma kövekből, de lehetőség van azoknak az újraízesítésére is, a speciális ízesítő segítségével. Ennek köszönhetően, a köveket háromszor is fel lehet használni. Viszont az újraízesítés megfelelő tisztítást és előkészületet igényel.