Probiotikum kapszula

Az emberi emésztőrendszerben számtalan baktérium él, amelyek hasznosak a szervezet számára: segítenek az emésztésben, a kórokozók elleni védekezésben stb. Azonban már egy kiadós antibiotikum kúra is a feje tetejére állíthatja a bélflóra egyensúlyát. A természetes probiotikum kapszula a Biotic Balance-tól kiváló minőségű baktériumokat tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén visszaállítható a bélflóra állapota.

Nem csupán az antibiotikumok képesek felborítani az egyensúlyt és csökkenteni a hasznos baktériumok számát, hanem akár egy stresszesebb időszak, betegség vagy tápanyagszegényebb étrend is. A megváltozott állapotok következtében a szervezet sokkal nagyobb mértékben ki van téve a káros baktériumoknak, vírusoknak, tehát fogékonyabbá válik a betegségekre.

Ugyanakkor jelentkezhetnek a nem kívánatos emésztési problémák is. A természetes probiotikum tehát az immunrendszer fontos része. Feladatukat vagy a belek falához tapadva látják el, vagy olyan anyagokat állítanak elő, amelyek a káros baktériumokat semmisítik meg.