Portwest munkaruha

A termékkel kapcsolatban meg kell említeni, hogy védelmi funkcióval rendelkezik. A Portwest munkaruha jó ellenállóképességgel bír. Védelmet biztosít például a vegyi anyagokkal, az olvadt fémekkel, a hideggel, a hőséggel és az elektromos kisüléssel szemben. Ez a védőöltözet már 1904 óta ismert.

A cég által gyártott termékek nemcsak kényelmesek, hanem még stílusosak is. Ennél a kiegészítőnél is igyekeznek az aktuális divatirányzatot követni.

A Portwest munkaruha mielőtt az üzletekbe kerül nagyon sok teszten megy át. Ha a szakértők mindent rendben találnak a kísérletek elvégzése után, akkor kezdődhet a gyártási folyamat. A termékkínálatban fellelhetőek mellények, overálok, dzsekik, pólók, tűzálló holmik, az időjárásnak ellenálló kellékek, illetve nadrágok.

A Portwest munkaruha egyes variációjánál újrahasznosított poliésztert alkalmaznak. Viszont ez a dolog csak abban az esetben megengedett, ha a REACH-rendeletnek megfelel. Mielőtt kiválasztja valamelyik verziót, olvasson utána, hogy az alkalmasnak bizonyul-e a munkavégzéshez!