ponte 20 szandál

Bizonyára mindenki tisztában van azzal, hogy a gyermekek sokat mozognak és ugrálnak, ebből kifolyólag egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lábbeli kerül a lábukra. A Ponte 20 szandál tökéletes döntésnek bizonyulhat.

Speciális erősítéssel van ellátva, így gátolja a boka bedőlését. Érdekességként meg kell említeni, hogy felnőtt, leginkább futó cipők esetén is lehet találkozni ilyen megoldással. A lurkóknak elengedhetetlen, hogy a fejlődés során folyamatosan biztosítva legyen ez a fajta védelem. A Ponte 20 szandál megakadályozza, hogy a helytelen tartás miatt a gyermekek lába sérüljön. A gyártók nemcsak a supinált megoldásról gondoskodnak, hanem a kényelemről és az esztétikáról is. Minden esetben természetes alapanyagokat használnak fel és kerülik a szintetikus ragasztókat.

A speciális kialakítású lábbeli segít elkerülni a bokasüllyedés és a lúdtalp kialakulását. A Ponte 20 szandál csúszásmentes talpa garantálja a megfelelő biztonságot. Érdekes motívumokkal van díszítve, így a kicsik előszeretettel viselik a mindennapokban.