Pezsgő múzeum

2012 nyarán, a Múzeumok éjszakáján nagyon egyedi dolog történt Budapesten, hiszen egy olyan intézmény nyitotta meg a kapuit, amelyik az egyik legkülönlegesebb magyar kuriózumnak, a Törley pezsgőnek állít emléket. Tehát a pezsgő múzeum elkezdte a pályafutását, amit azóta is töretlen fénykoszorú övez.

Abban az esetben, ha van egy olyan közeli ismerőse, aki él-hal a remek italokért, mindenképpen érdemes megkeresni minket az elérhetőségeink egyikén, hogy beszerezhessen egy ajándék belépőjegyet a következő szabad időpontra. De mit is kínál a pezsgő múzeum? Az intézmény elsődleges célja, hogy megismertesse az érdeklődőkkel a magyar pezsgő történetét, a születésétől kezdve egészen a mai napig.

Az érdekes relikviák és feljegyzések nézegetése és a roppant lebilincselő előadás közepette azt érezhetjük, hogy mi magunk is visszarepültünk 130 évet a múltba. A pezsgő múzeum különleges hangulatát az ódon pincefalak nyújtotta atmoszféra is fokozza, így biztosak lehetünk abban, hogy nem felejtjük el egyhamar a kellemes látogatást.