parfüm

Az igényes megjelenés érdekében számtalan praktikát bevetünk a mindennapokban. Elkészítjük a frizuránkat, kiválasztjuk a tökéletes kiegészítőket és felöltjük a legmegfelelőbb ruhát. Végül pedig magunkra hintjük az orrunk számára legfinomabb parfüm illatmolekuláit, hogy a megjelenésünkkel ne csupán vizuálisan hívjuk fel mások figyelmét.

A szaglásnak kirívóan magas szerepe van a kapcsolatainkban, ezek az ösztönös minták erősen befolyásolják a vonzódásunkat egy-egy személy irányába. Egy izgalmas parfüm akkor is nyomot hagy a másikban, ha ránk sem pillant, vagy amikor már régen elsuhantunk mellette.

Az illat szerepe a párkapcsolatainkban is meghatározó jelleggel bír, reggel felkelthetjük a partnerünk figyelmét egy fűszeres aromával, hogy este egy édes benyomással okozzunk a számára meglepetést. Különleges élmény, ha megpróbáljuk kombinálni a különböző jegyeket, így a parfüm egy valódi játékszerré avanzsál a kelléktárunkban. Kísérletezzünk bátran, és ismerjük meg a bennünk rejlő lehetőségek  tárházát az orrunk közreműködésével!