páraáteresztő festék

Egy jól megválasztott termék nagyon temérdek plusz energiát és befektetett órákat szabadíthat fel, így érdemes olyat vásárolni, amit szakember nélkül is fel tudunk használni. A páraáteresztő festék illeszkedik e kritériumra. A szilikát anyagú külső és belső terekre alkalmazható falfesték.

Az 5 literes kiszerelés rendkívül praktikus és megfelelő adagot biztosít. Ez a típus csak természetes alapokból készül, ezzel is sokat téve a környezetünkért. A páraáteresztő festék víztaszító tulajdonsággal is bír, valamint az öntisztulás is fontos jellemzője. Többek között, a különféle mikroorganizmusokkal, a penésszel és a gombákkal is könnyedén megbirkózik, sőt, ellenáll.

Kiemelten hangsúlyos tényező a páraáteresztő festék pozitívumai közül, hogy nem bocsát ki semmiféle káros anyagot, így még inkább ajánlott a használata a kisgyermekes családoknak. Az ásványi matt felület a tartósságot garantálja, illetve optimális tapadással is bír. Erős fedést nyújt és hosszú évekre széppé varázsolja a felületeket.