műanyag nyílászárók ár
műanyag nyílászárók ár
Műanyag nyílászárók ár

A lakásfelújítás mindig költségeket, munkát és sok-sok türelmet igényel, még akkor is, ha szakemberek szolgáltatásait vesszük igénybe. Egy felfordulással már a nyílászárókat is kicseréltethetjük, a többi költségek között a műanyag nyílászárók ár szempontjából nem emelkednek ki túlzottan. Főleg abban az esetben nem, ha az Ablakcserebere szakembereit bízzuk meg ezzel a feladattal.

De lássuk, náluk mit tartalmaz a műanyag nyílászárók ár! A végösszegbe beletartozik a felmérés, a szállítás, a régi nyílászárók eltávolítása és elszállítása, az újak beépítése és helyreállítása, ami panelépületek esetén kőművesmunkát is jelent. Továbbá, a belső műanyagtakaró elhelyezése, külső-belső műanyag könyöklő elhelyezése szintén beletartozik az összegbe.

Egyedi méretekben is lehet nyílászárót rendelni ettől a cégtől. Nagyon jó választást jelent innen megrendelni ezt a munkálatot, mert eredeti belga Deceuninck és német Gealan nyílászárókat szerelnek be a szakemberek, amelyekre 10 év garanciát is biztosítanak és a műanyag nyílászárók ára sem magas.