Monopoly ár
Monopoly ár
Monopoly ár

Egy jó társasjáték remek befektetést jelent, hiszen nemcsak kiváló szórakozást kínál, hanem a családi, baráti kapcsolatok ápolásában is nagy szerepet vállalhat. Például a Monopoly ár közel sem jár ahhoz az értékhez, ami megbújik mögötte, főként, hogy most a jatekotthon.hu webáruházban jelentős kedvezmény is van érvényben a játék különböző változataira.

Merthogy a Monopolynak nagyon sok verziója van, amelyek mind más-más jelleget adnak az ugyanazon koncepcióra alapuló társasnak. Természetesen ezért a Monopoly ár alakulása is változatos képet mutat, de nincs akkora különbség két kiadás között, hogy emiatt kellene lemondani arról, hogy a tábláról vagy a kártyákról a kedvenc filmünk szereplői vagy éppen az imádott focicsapatunk tagjai nézzenek vissza ránk.

A Monopoly ár csak 1-2 ezer Forinttal változik attól függően, hogy melyik verzióra szavazunk, ami igazán nem nagy összeg azért, hogy a játék még élvezetesebb és izgalmasabb lehessen a számunkra, illetve azoknak is, akikkel általában le szoktunk ülni az asztal köré ilyesfajta szórakozás céljából.